min fina vän ❤

älskar dig.


plugg!

har varit ute och gått i en halvtimme typ, blev en snabb vända idag. när jag kom hem duschade jag och sen satt jag direkt igång med pluggningen! har prov imorgon, i matte. taggatagga.

nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon!
vi ses.
hejdåå


sjuk..

hejhej!
ligger just nu i sängen å ska försöka sova, får se om febern är över imorgon annars blir jag hemma imorgon å.. känns trist att inte vara i skolan, å inte kunna träffa någon alls typ, träffar bara pappa och lillasyster på dagarna. men de är väl kul de å!

nej nu ska jag sova!!
blir jag hemma imorgon så bloggar jag, annars bloggar jag när jag kommer hem ifrån skolan.
hejdå


oh i swear to you i'll be there for you.

nu drar jag till hönsan och chillar med Gina i hopptornet sen drar vi på tjejkväll hos Ellen och efter åtta nån gång kommer melle och då drar vi och äter pizza! myyys


kalas!

hejhej!
idag drar jag på kalas hos min kusin som blir hela 11 år! ska upp dit om en stund, ska bara fixa mig och så. kommer nog lite bilder på de sen :)

imorgon drar jag, mamma, rasmus och dennis och kollar på lägenhet! är så glad att vi äntligen ska flytta, hoppas lägenheten är bra :)

nu ska jag fixa mig.
hejdå


bio ikväll!

hejhej!
sitter just nu hos mamma, väntar tills klockan blir kvart över sex då jag ska möta melle sen drar vi och möter Ellen och går och kollar på bio!! ska kolla på titanic i 3D :) blir toppen det!
vi ses ikväll eller nånting, :)
hejdå!


RSS 2.0